Ikan Pari

Salam... Tadi petang makan ikan pari 1 slice kecil. Tapi baru tahu yang ikan pari x berapa elok dimakan ketika hamil. Skrg preggy 13 minggu lebih. Ada sesiapa yg boleh beri pencerahan

2 Balas

no worries.aku pun makan sebab my mother suruh makan.. semua ikan yang dia beli semua high mercury,aku pula facepalm🤦‍♀️.makan mmg makan tapi dalam quantity sikit.just dont take everyday and often.❤

Boleh mkn.. Tp dgn kuantiti yg sikit.. Sy pnah jgk mkn.. Alhamdulillah tkde apa..