sakit

salam... sye nak tanye.. ade x ibu2 yg mengalami buasir yg teruk mase mengandung... boleh bg tau x cane nak buat...

79 Balas

Sy dua kali kena buasir 2nd n 3rd trimester..mmg tak selesa nk duduk n bjalan ... Sy takde ubat pun.. Kawan2 ajar letak olive oil pstu masukkan sndiri .. Klu xberani buat sndiri suh hsband buatkan .. Haha yg penting jaga mkn .. Klu sembelit jgn teran..ketuk2 sikit pinggang biar dia kuar helok je