sakit

salam... sye nak tanye.. ade x ibu2 yg mengalami buasir yg teruk mase mengandung... boleh bg tau x cane nak buat...

79 Balas

Sy gi klnik swasta sbb jahitan terbukak. Then dr nampak buasir besar jgk. Dia bagi tab dafflon utk mkn sminggu dgn cream himalaya nama pilex. Alhamdulillah kecut dh. Ada skit je lg kt luar. Haritu lepas bersalin seketul terkeluar

5y ago

Ye saya pon.. Setiap kali pg toilet rase takut sb sakit sangat.. Tq for info boleh cari nanti.. Tq sis