sakit

salam... sye nak tanye.. ade x ibu2 yg mengalami buasir yg teruk mase mengandung... boleh bg tau x cane nak buat...

79 Balas

Sy.. Sy kurgkn mkn karbo, lebihkan sayur, mkn buah betik je sbb betik je bagi i mudah membuang. Buasir mmg dah teruk tp at least tak berdarah bila membuang.. Kalau teruk sgt buasir tu, inform doktor.. Sy plan nk minta buat operation/procedure utk buasir lepas bersalin 6bulan.

5y ago

yeee... mcm susahh je nak baik.. nak membuang pon tkutt.. terase jee pedih2😭😭