sakit

salam... sye nak tanye.. ade x ibu2 yg mengalami buasir yg teruk mase mengandung... boleh bg tau x cane nak buat...

79 Balas

ye buasir sis klau ad ketulan kelua dri lubg buntot tu . sis kne pkai cream kecut kn buasir . yg jenis sapu tu . dy bengkak sbb tu sis rse sakit . bole prgi hos sis tok dpt kn ubt ilang kn buasir . klau trkelua tu sis kne bg kecut dlu buasir dy bru xrse sakit lg tpi jgn la sis bia plak bila da kecut . sbb tu xmemulih kn 100% lg . bru kecut kn shje . klau xrawat awl nt susa nk sembuh .