Cairan Keputihan

Salam. Sye alami cairan keputihan yg bnyk sikit dri sblum ni. Sye dh msuk 8w. Cairan tu buatkan sye punye miss v jdi gatal. Kena pakai apa2 lotion ke utk hilgkan gatal?

2 Balas

Sis dh buka buku pink ke? Kalau dh bagi tau misi kat klinik, nnt dorang akan bekalkan ubat, kalau belum dpt kan rawatan segera, keputihan yg gatal tu tak elok.

11mo ago

pnyebab gatal sbb die meleleh bhgian bibir. kalau x kena die x gatal plak

jgn guna ap2 pencuci ya sis, mnta pndagn doc nk guna ubat apa

11mo ago

saya x gune apa2 pncuci pon