keputihan

Salam all mommies2 ...sye bru dpat tau that I'm pregnant ..n now it almost 7weeks baby..sye nk tnya, normal ke kalo jadi keputihan di awal pregnancy...smpai kdg2 rasa gatal kat miss v tu..kdg2 keputihan tu coklat cair camtu..buntu sye..help me mommies2 sekali..need an explanation..

2 Balas

Keputihan masa pregnant normal. Tapi kalau teruk sangat,berbau semua. Kena jumpa doc. Takut ada jangkitan.

5y ago

Xberbau...cuma keputihan je keluar...thanks awak

Masa sya ritu sister ckp itu normal sbb kita preg.. Ubt tetap amik.

5y ago

InsyaAllah semua ok.. Jgn stress ya