GBS dn antibiotik

Hi salam. Sya just nk thu pengalaman/ pendapat anda semua. Saya +ve GBS, dr Dr dh bgi ubat insert dn antibiotik ntk habis kn. Tp bila tgh mkn dpn akak ipar, dia marah saya kata tk boleh mkn antibiotik semasa hamil. Tp saya ckp this one Dr yg recommend kn, bkn sya suka2 nk mkn. Mengenai info lanjut lebih mendalam saya akan tnya Dr bila smpai check up nnt. Cuma ingin thu pngalaman/ pndpt anda. Thank you ya.

1 Balas

DR yg bagi kn dan tahu awk pregnant jadi ubat yg dia bagi selamat utk ibu pregnant dengan dos yg selamat..