Insert ubat keputihan

Salam, hi semua.. Sy nak tnya. .pregnant 14 weeks...Malam tadi sy ada masukkan ubat kputihan...sbb keputihan sy teruk jugak....lpas tu oagi tadi sy bangun cuci lama la jugak...ada korek2 sikit..utk buang keputihan tu... Ada 1 part tu...keluar darah sikit...tak banyak..mcm seurat pendek je... Sbb apa yee...??? Ke sebab luka sbb masa sy cuci korek tu ye...? Sbb lepas pda tu dh tak de pun darah. . #firstbaby #bantusharing #ingintahu #1stimemom #seriusnanya #mommybuntu #jangandibully

1 Balas

wasalam sis..sebab sis korek kot tu yg keluar darah sikit sebab dinding kat dlm tu terluka masa korek. sya dlu pun mcm tu keputihan teruk jga. sampai nyilu rasa🥲