Sakit Kepale.

Salam, sy nk tnye... Ubat ape yg sesuai utk dimakan bg ibu hamil? Sy dh 2hr 2mlm sakit kple xhilang2.. Td prg kk utk check up then tnye nurse.. Dye ckp blh ambk paracetamol sekirenye perlu shj dan kalau x tahan sgt. Blk td sy telan 1bj tp still xde ape2 effect. Ade sesape yg thu x mcm mne nk hilangkan rase sakit kepale ni? Thanks in advance. ?

1 Balas

Normal. Saya kerap sakit kepala jenis berdenyut tu. Sampai 3 4 hari jugak jadi walaupun dah telan ubat..check BP pun ok je.sis cuba rest banyak & sapu minyak angin. Sekarang sy dah masuk minggu 22 dah ok. Sakit kepala x menyerang.