Keliru

Salam. Sy nk tnya.. Skrg sy mengandung 12 minggu. 2 3 hr ni sy rasa perut sy mcm ringan n sy xrasa spt sebelum ini. Sbb sblum ini, perut sy rasa berat n bdn sy rasa lemah. Skrg ini, sy rasa bdn sy lebih cergas n xlemah2 lagi. Adakah itu normal bila dh mngndung 12 minggu? Sy dh dcan ms minggu 10,alhamdulillah. Cuma skrg sy rasa sgt risau.

1 Balas

Jangan terlebih risau ye.. Selalu fikir positif in shaa Allah badan kita tgh nak adapt perubahan sikit2. Kalau checkup xde masalah in shaa Allah xde pape