confius

Salam... sy nk tny... sy pegnen 10w... tp baby sy kecik je mcm 8w... ad y tau pape tak atau bole kgsi ap2 ngn sy... tq

2 Balas

Perkara normal tu sis...sbb mmg akn beza due dri period and scan sbb kita xtau bila persenyawaan tu berlaku...yg pnting dia besar dan sihat... Sya lagi la beza 4mggu.. buka buku da 14 mggu tp bila dokt scan baru 10mggu.. alhamdulillah da bsalin pun.. jom join group..blh share apa saja dan tnya apa saja https://chat.whatsapp.com/FerWesZrVDt02UWLSbAkdk

5y ago

Da join da

Waalaikumsalam.. Sis try minum susu ibu mngandung tp hati2 sbb susu ibu mngandung tu ade gula, mnyebabkan berat bdn bby bertambah.. Atau pun sis refer pegi doc kut2 die bge folic acid untuk bantu tumbesaran baby.. Good luck sis💕

5y ago

Sy skrg tgah mnum susu fernleaf ... susu ni misi y suh sy mnum... sy scan br ni baby sy kcik je... hehehee