keputihan

salam... sy nk tanye... skrg nie sy ade kluar keputihan mcm susu basi... ada effect dgn kandungan x...

1 Balas

Wa'alaikumussalam wbt sis .. lebih baik pergi klinik then check up bagitahu dokter .. 😊 sebab sy pernah kena mcm tu, lepas tu ingatkan biasa je .. Lastly sakit semacam area pundi kencing, pergi klinik dokter check dia bagitahu ada kencing kotor, bahaya risiko .. Dokter suruh minum air masak banyak dan makan ubat yang dia bagi, next checkup datang cek alhamdulillah dah clear, tak ada keputihan .. Itu pengalaman sy sis 😉

5y ago

ok... tq sis....