Baby 6bulan dah taknak makan? Kenapa ye?

Hi salam, sy nak tanya..baby sy mula2 bagi makan 2minggu lepas dia ok je, laju je makan..tapi sejak 2/3hari ni dia taknak pulak, tiba tiba, nak bagi makan je dia rapatkan bibir pastu buat muka macam nak muntah. kenapa ye macam tu? banyak kali try dia takmau juga

1 Balas

Sis bg makan menu yg mcm mana?

4y ago

Beras biasa je. Xd ms nk cari beras organik tuk baby. Biasa kentang, brokoli, fatchoi, bayam, labu manis, carrot. Klu rajin buat stok ayam.