simptom badan berkurangan

Salam, sy nak tanya, sy skrg 11w5, tp mula bbrp hari lepas, sy mcm dh takde rasa lapar biasa kalau tak pg skjp je sy dh rasa lapar, breast pun kurang sakit, sy nervous la, bdn pun rasa biasa2 je, ada siapa2 yg sama pengalaman mcm sy tak? sy takut fikir baby ok ke tak 😔 boleh share pengalaman semua tak? normal tak? ke sy perlu ke klinik cek? appointment sy mggu depan, rasa lama pulak

2 Balas

Sis jangan fikir sangat. Saya pun sama macam sis bila simptom kurang mula fikir. Doctor advice jangan risau sebab badan kita ada hormon yang boleh mengganggu. Better sis fikir positive

wsalam. Insya-Allah, takde apa tu. doa yg baik baik. alahan boleh berkurangan, dan berpanjangan. ada juga yg xde alahan lgsg.