Suplemen tambahan

Salam, sy nak bertanya ada tak di antara ibu2 mengandung disini menggunakan suplemen tambahan seperti shaklee semasa mngandung, dan menggunakan scara harian? Skrg ni sy mkn maltofer shj, cuma kdg2 tu ada rasa tak cukup sbb sy tak boleh nak makan vitamin B-Complex yg diberikan oleh KK..

1 Balas

Maltofer dh ada vitamin b sekali dlm 1 biji tu. Xperlu tambahan apa2. Plus klu sis ambil supplement luar w/o consultation dari dktr, kk x tanggung risiko klu ada apa2 mslh pd kndungan.

2y ago

Sama2 ☺️