Warna coklat

Salam , sy first preggy 6week,dah 3 hari sy keluar coklat mcm ni . Knp ye?

Warna coklat
2 Balas

saya pun sama mcm sis keluar mcm ni sehari lepas ada bleeding sikit. waktu bleeding saya pergi hospital and pakar obgyn cakap ancaman keguguran . saya dpt appointment lgi 2 weeks utk tgk jantung baby . sbb waktu scan 6 week ni nampak kantung shj so tkboleh declare miscariage. saya ada pergi klinik swasta juga then dr bagi ubat kuat rahim pstu dah takda keluar mcm ni dgn spotting.

Better sis pegi kk @ hospital check ye...