Labour room

Salam , sy due bulan depan . nak tanya masa masuk labour room tu kita just bawak pakaian newborn , pempers , tuala , bedung atau selimut baby jeke ? Mcm sabun mandi semua tu tak payah bawak atau kene bawak ?? Sbb ade org ckap nurse akn guna hosp punya #firstbaby

17 Balas

Sy pulak bawak berbeg2 pegi hospital da mcm nk pegi holiday 😂 kesudahanya guna sehelai je baju baby mase dlm wad sbb mase dlm LR mmg gune brg2 hospital.. Tapi pampers baby n pad kene bwk byk sbb tu penting..