Labour room

Salam , sy due bulan depan . nak tanya masa masuk labour room tu kita just bawak pakaian newborn , pempers , tuala , bedung atau selimut baby jeke ? Mcm sabun mandi semua tu tak payah bawak atau kene bawak ?? Sbb ade org ckap nurse akn guna hosp punya #firstbaby

17 Balas

cm sy bln 8 ritu, nurse suh bwk bju saja ngn pmpers.. pastu kita punya seluar dlm n pad 1..

aritu ade kwn nurse pesan suh bwk pad n spender msuk skali dlm Labour room.....

yer sabun smua tak perlu.. baju baby, pampers, napkin, srg tgn n kaki

sabun semua xyah...bwk pampers baju baby booties jer

bawak baju pampers ngn bedung je.

jgn lupa bawak sluar dalam

depends pada hospital