baby kurang gerak

Salam.. sy dah masuk 6 bulan lebih.. adakah normal jika baby kurang gerak.. atau saya yang tidak perasan ye..?

6 Balas

Sy masa start kena kira gerakkan baby mase 28 week.. 2 hari baby kurang gerak..risau sampai g serah diri kt hospital n doc suruh warded.. doc suruh sy rehat hny pkirkan diri sendiri n baby sahaja.. rupanya baby kurang gerak sbb sy letih 2 hari bturut2 tu.. Bila sy rest alhamdulillah baby aktif je gerak.