Doakan saya supaya mudah bersalin dan ada rezeki untuk bersalin normal tanpa koyakan..

Salam sy baru je pos pasal tak boleh tido malam, due saya 11/2 , Alhamdulillah semalam pukul 5:30 pagi dah ada blood show n terus dtg hospital check bukaan dah 3 cm.. Kawan2 dalam ni tolong doakan saya ya 🤲🏻 Terima kasih semua..

9 Balas

Sy due 15/2 . Dah turun blood show jugak . Tpi belum ke hosptal . Kejap lg bru nk pergi . Doakan saya dah ada bukaan dan cpt bersalin jugak ye