Doakan saya supaya mudah bersalin dan ada rezeki untuk bersalin normal tanpa koyakan..

Salam sy baru je pos pasal tak boleh tido malam, due saya 11/2 , Alhamdulillah semalam pukul 5:30 pagi dah ada blood show n terus dtg hospital check bukaan dah 3 cm.. Kawan2 dalam ni tolong doakan saya ya 🤲🏻 Terima kasih semua..

9 Balas

Sy due 15/2 . Dah turun blood show jugak . Tpi belum ke hosptal . Kejap lg bru nk pergi . Doakan saya dah ada bukaan dan cpt bersalin jugak ye

Alhamdulillah semoga Allah permudahkan urusan sis..doakan Sy juga due 25.02 tapi dah start sakit2 dah ni..x larat dah nak bawa perut ni..

Moga dipermudahkan.. sy pn dh buka 3cm tp xde progress dan contraction.. tgh standby je ni.. doakan sy juga ye

smoga dpermudahkan urusan awak.. sy pon mengharapkan..agar x koyak jugak.. 😂

Semoga dipermudahkan. InsyaAllah harini tuuu heheehe

semoga dipermudahkan urusan awak ya , selamat bersalin .

semoga di permudah segala urusan sis amin

Amin .semoga dipermudahkan