air ketumban byk

salam sume..smlm sy checkup 32week..doc bgtahu anak sy masih x stay kt laluan..sbb air ktumban banyak..sy ade kes gdm insulin..doc ckp punca kncing mnis buat air ktumban jd byk..ibu2 kt sni pernah x jd camni..sy risau tkot bsalin lagi awal..kalau ikotkan gdm insulin kne awal 2 week dr due asal..ank ptama pon gdm insulin..ini ank kdua

1 Balas

Mmg penghidap diabetes ke sis? Ketuban byk ni byk punca gak.. Klu dinasihatkan bersalin awal, mmg yg terbaik utk sis dan bayi.. ☺️