Cadangan nama Huruf A depan

Salam sume, sila cadangkan nama bayi lelaki bermula huruf A depan...

53 Balas

Kebetulan sy bru baca buku 'ku sambut kelahiranmu' semalam. Smbil smbil relaks lps dinner kn. Antara tips pilih nama adalah : 1. Pilih yg mmbawa maksud baik 2. Jgn letak nama anak sprti nama malaikat tidak di galakkn. 3. Letak nama anak yg mmg kita akan pggil nama tu. Sharing is caring mummy 😍 moga anak yg bakal dilahirkn mnjdi penyejuk mata ibu ayah

Sy pun nti nk letak huruf A... Husband tnya knp msti A? Sy ckp sbb nti sng dkt sekolah ckgu pggil nama dia dulu... Apa2 dia dulu. Nama sy huruf S, husband huruf Z... Kalau dkt sekolah dulu, penat tggu ckgu pggil nama. Nk tggu cek gigi ke apa.. Sempat gigil dulu. Geleng kpla husband dgr alasan sy nak baby nama huruf A. 🤭

5y ago

Kann... Lucu pun ada sis ni hahaha

Boleh bg cadangan dan maksud name anak lelaki yg de 2 perkataan huruf a dan s atau huruf s dan a..cth: aidil syawal (a s) atau syawal aidil(s a)..tq sgt2

4y ago

AimanSyah😊

Suami sy pun tgh mencari lagi 1 nama huruf depan A..baby girl. Nama pertama da ade. Hehehe

AIDAN,AIRELL,AIRIL,AISY,AIDIL,AIDIN,AIZAT,AQWA,AKRAM,AMSYAR,AQEEL

Akmal, akhyar, akif, akbar, abrar, abqari, afnan, affan, afif, afdhal, akram dll hee

Aryan Aqasha Adam Adrian Abyan Ariqin Ardhany Andra Arjuna

Akiq Ikwan..Adam Rizqi...Ahmad Nazih...Aqil Zayyan....

Aysar.. Aryan.. Adam, Amril, Affan, Ameer, Auf, Athif

Adam Adrian Ahmad Azir Aizir Aizil Airiz Azfar