Cadangan nama Huruf A depan

Salam sume, sila cadangkan nama bayi lelaki bermula huruf A depan...

53 Balas

Kebetulan sy bru baca buku 'ku sambut kelahiranmu' semalam. Smbil smbil relaks lps dinner kn. Antara tips pilih nama adalah : 1. Pilih yg mmbawa maksud baik 2. Jgn letak nama anak sprti nama malaikat tidak di galakkn. 3. Letak nama anak yg mmg kita akan pggil nama tu. Sharing is caring mummy 😍 moga anak yg bakal dilahirkn mnjdi penyejuk mata ibu ayah