inject depo

Salam smua..ada sapa2 ibu2 pernah ambk perancang inject depo x? Blh share pngalaman mommy2 smua...

1 Balas

depo cucuk seminggu rsa bngkak di punggung. lepas tu period xde mai langsung..mcm sy brsalin 2018..ambil perancang tu dua kali je..2019 lngsung xde period..mcm perempuan xsmpurna..tpi awl blan 2 2020 ni period..tpi tiga hari je..lpas tu..period xmai plk sbb mngandung..2020 ni skali jela period..tu jela pengalaman..lps ni xmau ambek depo dh