22weeks n perlukan kerja

Salam hi smua, sy single mom, pregnant anak 1st n baru tahu masa bby 19weeks.. Boss suruh brenti kje hjg bulan ni sbb tknak amek risiko.. Sy btl2 perlu cari kerja utk sara hidup sendiri n sambut baby nanti.. Sy stay area larkin jb.. Tlg info sy ye kalau ade apa2 kerja kosong yg bole trima ibu mengandung.. ?

1 Balas

Awk kja apa. Setahu sy mjikan x blh bhentikan awak atas alasan ni.. refer jtk untuk hal ini

5y ago

Xda ke dept yg elakkan awak kja bhdapan gn benda tu smua..cm clerk ke.admin?