Bersalin Preterm 33weeks

Salam smua.. Sy dah selamat bersalin melalui emergency czer sbb high bp.. Ank sy preterm 33weeks 4 day..ank sekarang di tahan di nicu n ada masalah pernafasan.. Sy sgt risau n x tau cara nk jge.. Sape pnh ada ank preterm ni.. Bole share pngalaman n apa ptt sy buat?

2 Balas

Hi sis..Walaupun post da 4tahun lepas bole sis share brapa lama baby in nicu..Lepas baby da bole discaj MCM mne penjagaan nya ye ..Harap2 sgt sis dpt reply comment Saya ini😊

Alhamdulillah..congrats sist..slamat brpantang...😍😍😍😍😍

4y ago

Sentiasa Doa spya Allah memberikan prlindungan kpd anak sist...smoga sist tabah slalu...jgn brputus asa yer sist..walaupun sy xde pngalaman anak prem...tpiii sy doakan anak sist baik2 shja..amiin2 ya rabbal alamin...☺