salam smua

salam smua nk tnya ini kpthn ke?@lendir bcmpr drh?sbb smlm ada rs gtal2 sy bsh guna air suam....klo tgk dpn2 dia wrna kuning...mgkn effct camera jd colour mcm tu

salam smua
3 Balas

Ini x dipanggil keputihan.. Ini discharge.. Dia bau seakan bau mcm darah tp lembut sikit.. Discharge ni ade yang smpai bersalin pon ade.. Ade y brenti trimester ke2 pon ade.. It's normal dear

2y ago

ow normal ea....even pn 1st trimstr

Rasanya keputihan tu, sama mcm sy, ada juga mcm tu, tp klu rasa nak puas hati boleh terus tanya doc.

2y ago

Hari2 ada keputihan tu, time preggy ni pula kena keputihan, sebelum ngandung takde. Lps tu sy ada spotting&bleeding juga. Dah check dgn doc pakar O&G Alhamdulillah baby ok. Usia kandungan skrg 9weeks. Apa2 pun lebih baik dptkan nasihat doc. Memang patut pun kita risau.

Ya itu keputihan