batuk malam

saya nak tanya, wife sy lately ni selalu batuk... batuknya teruk bila mlm ja n dia mnyusu baby... skrg baby pon ada batuk jugak tapi wktu mlm time tido mcm mama dia la... any petua or pngalaman boleh share... dh jmpa doc...doc ckp smua ok... risau jugak tu yg pndpt kot ada yg penah mengalaminya...

5 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Dulu saya pernah batuk teruk waktu malam, saya cuma makan ubat batuk doktor bagi. Tapi saya tak boleh dengan ubat batuk klinik kerajaan, saya beli ubat batuk ivy prospan.

mybe sejuk ..pkaikn balm kt baby..sapu kt dada..blkg n tapak kaki.ngn ibu skli..tdo jgn mngadap kipas. sentiasa pkai stokin..sbb baby nie xda ubt khas tuk batuk..

2y ago

sme2😊

Cuba minyak herba asmak bgs utk batuk selsema & demam.. Elok utk baby & org dewasa

Post reply image

Mungkin sejuk.. cube sapu balm kat dada..dan bhgian blkg..baru lega sikit..

VIP Member

Tggikan sket kepala masa nk tdo