daun kesom

Haiii nk tanya la kan sis sis semua daun kesum boleh makan ke time preggy ya n sy dah #16week 1day..ada yg kata xbole sbb angin la bisa la n mcm mcm huhu..kita teringin nk mkn asam pedas?

2 Balas

Nak makan apa pun boleh sis. Janji berpada2. Kena try and error. Kalau mmg buat berangin, makan laa sikit2. Mcm sy haritu mertua bagi banyak pucuk ubi, sy makan banyak2. Terus sakit2 badan. Sedap 😅

Saya pun ada makan laksa peneng baru ni. Cuma tak dpt mkn yg pedas sgt je. Alhamdulillah tak jadi apa2 pd saya. Tapi tak taulah pendapat mommy2 yg lain.