Keluar darah

Assalamualaikum sye nk tnye ..sye ngadung 9mnggu6hri tpi Kuar darah..apa punca die ya

7 Balas

Pergi check dkt klinik atau hospital mana yg terdekat sis. Sy baru balik klinik bape jam lepas sbb minor bleeding juga. So far alhamdulillah baby semua ok. Sis kena pergi utk kepastian

G emergency sis.. Apa2 pendarahan sikit ke byk kna cept g hospital....

Pergi hospital terus please.dkt sne blh tau sbb ape.jgn tggu lg

Xtahu apa punca nyaa.. Pegi klinik checkkk

G hospital... Xnormal tu

Pegi emergency hospital

Tanya doktor..