Pregnant 34week

Salam sis nak Tanya normal ke baby active Sangat .lepastu movement dia semua tempat dia gerak.bukan gerak 1 tempat dia serentak semua tempat tau .saya pregnant 1 baby je .bole ke pregnant twins tapi X tau .saya dah 34week saya xpernah scan 4d 5d scan 2d je kat klinik kerajaan.

3 Balas

tak mungkin pregnant twin tp taktau sis😅 bila scan even mesin kk yg serba lusuh tu pun boleh detect kalau twin (ada 2 heartbeat kalau kembar seiras/2 kantung kembar tak seiras). & mmg normal rasa gerak semua tempat sbb tempat dah sempit so kepala tekan pundi kencing/tangan dok tumbuk tepi buah pinggang & kaki tendang perut. kalau rasa gelombang/vibrate tu dia mostly sedu.

normal. 34w bby bsr dh. sy msa 18w dh rsa ats bwh kiri kanan serentak. pnh jgk trpikir mcm sis twin ke ni. tp bila scan tk pnh doc ckp twin so bkn twin la. mungkin sbb sy firstmom bru nk tahu rsa bby dlm perut mcm mna

normal, sbb baby sy pun selalu gerak aktif mcmtu