bulu kucing

Salam sifu. Nak minta pendapat sifu2 semua. Mak mertua sy (baik orgnya) tertunggu2 bila sy mau bawa cucunya (cucu pertama) pulang ke kg. Sy xkisah nak bwk balik baby ke rmhnya tp yg menjadi kerisauan sy ialah rmh beliau penuh dgn kucing (mungkin lebih dr 10 ekor. Ramai sgt. Fenin dibuatnya). Anak sy xcecah 2 bulan lg. Xpe ke ye anak sy terdedah dgn bulu kucing2 beliau tu?

1 Balas

Sbolehnye elakn. . .sb baby alah pd bulu kucing dan bleh sbkn asthma