Kos Jahit semula epi terbukak

Salam, siapa tahu kos jahit semula jahitan bersalin epi terbukak dekat klinik/hospital swasta area selangor atau kelantan. Bersalin gov, ank pertama, day 1 dlm wad semua buat sdri tp sabar lg, Hari ke -12, jahitan terbukak banyak. Sy sedih sgt emosi dah tak menentu susu badan pun start berkurang. Siap pakej sy demam suhu 38-39. Baby masuk nicu masa hari ke 3-6 sbb kuning dan weight loss hari2 ulang alik spital dan kk . Sy trauma sgt nk jahit kat gov, ingt nk cari swasta boleh tlg share info siapa yg tahu tu 😭

1 Balas

cer try ctc hsptl swasta trsebut tnye harga n servis mcmne .rsnya tu lg better dan cpt dpt info nya jika direct col