Risau lekat

Salam, siapa kat sini Pena amek depo? Masa pantang Hari ke 40 saya amek depo.. tp sy tak teruskn sbb pening2 and pitam.. skrg baby dh 5bulan.. protection sy cuma condomn..tp last month period sy cuma setompok risau pula period ke atau Luka semasa berhubungan..Ada family planning tkot terlajak..bila Tanya kwn dia kata dia 6bln xdtg period sbb amek depo ?

1 Balas

Saya pun start pakai mmg period setitik je. Ni dah 5 bulan tak datang period