Salam , siapa ada pngalaman anak gigit pipi dlm mcm dlm gambar ni? Anak saya 1 tahun 11 bulan adakh

Salam, siapa ada pengalaman anak gigit pipi dlm mcm dlm gmbar ni? Anak saya 1 tahun 11 bulan. Adaka sbb nak tumbuh gigi?

Salam , siapa ada pngalaman anak gigit pipi dlm mcm dlm gambar ni? Anak saya 1 tahun 11 bulan adakh
1 Balas

Waalaikummussalam.. hi ibu. Lebih kurang sama baya dgn anak saya, 1thn 7bln. Mungkin sbb tumbuh gigi tu kan. Tergigit masa makan makanan mungkin yg keras2 ke kan. Anak ibu badan berisi ke biasa2 aje? Kadang2 sbb badan berisi comel2 bambam 🤭 pun boleh menyebabkan tergigit pipi ni time nak tunbuh gigi.

2y ago

dia tak tergigit pun, tapi dia tiba2 je gigit mcm geram , dan mngadu sakit. saya fikir ada mknan trsangkut kak gigi dan saya cuba berus, lps sya tgk berus gigi dh pnuh darah. anak saya tak la berisi mana pn ,biasa2 je. risau la