Cyst

Salam siap pernah ada pengalaman cyst... Boleh share? Saya baru cek td... Sbb perut besar dan sakit sikit...

1 Balas

Saya pernah ada cyst juga. Kiri kanan. Around 5cm diameter. Doc ckp next appointment check skali lagi. Still ada. But, once my baby da besar dlm perut (dalam 15 minggu), cyst da xde. But, u need to consult dgn doc. Sbb takot cyst x kecut.

5y ago

https://www.suhailaabdul.com/2018/08/25/dr-hamid-arshad-kongsikan-20-makanan-cepat-kecutkan-cyst/ Saya amalkan makan delima, brokoli, miso soup & tempe. Hope this helps.