Mengandung & Ada Cyst

Siapa pernah prengnant + ada cyst di ovari . Just nak tahu prosedur mcm mne ye ? Jaga pemakanan juga ke ? Seblum mngndung mmg tau sakit bahgian ari-ari cuma tk cek . So smlm pi klinik scan baby 7w dan cyst dh besar 5cm . Just nk tahu pengalaman uolls #ingintahu #cyst

1 Balas

i tkda pgalaman. but adk i pernah. masa 16week bedah buang cyst. msa tu cyst dh mbesar 20cm. masa 5week 7cm. buang sbb cyst dia makin mbesar. spatutnya nak buat dlm 22week tp sbb kan adk i preg twin. so kena awai kan. skrg baby twin dh 6month

1y ago

Ok tq sharing … sye pun kne tggu kputusan doc juga laa ni