Beza mengandung baby boy dan baby girl

Salam. Sesiapa yg dah ada sepasang anak atau lebih boleh kongsikan tak pengalaman mommies semua masa mengandung baby boy dan girl? Excited sedikit,tp sy belum buat scan di klinik swasta. Dah berapa kali buat scan di kkia masih tak nampak jantina. Sebelum ni pregnant baby girl 2 org sama je,kali ketiga ni agak lain sedikit dr aspek alahan,penat dsb. Kalau ada masa mommies bole drop komen. Manatahu ada yg sama mcm sy.

15 Balas

taktaulah puan , haha bagi saya agak susah kan sebab tu semuanya rahsia Allah .. nak scan pun kadang2 tu tak 100% tepat dan nak cakap pasal simptom2 pun kadang tu sesetengah orang ada yang kebetulan dan ada yang tak sama .. haha apa2 pun berdoa je la puan supaya Allah makbulkan doa puan 🤲

2y ago

iyalah semoga Allah makbulkan doa puan .. inshaallah