pengalaman mengandung jarak jauh

salam semua..sy nak tnya ada x mommy2 kat cni yg pregnant jarak anak tempoh yg jauh..contoh ank dah umur 10 thun ke pastu pregnant lg..persoalannya bg yg pnah tu ada x rsa sakit bhagian tulang pangkal faraj tu sakit yg amat bila nak bngun ssh..pls mommy2 jwb soalan sy..

11 Balas

Saya jarak 8 years with the first and second. The third one ni cepat pulak terkejut hihi. Normal je sakit mcm tu sbb baby tgh nak membesar.