pengalaman mengandung jarak jauh

salam semua..sy nak tnya ada x mommy2 kat cni yg pregnant jarak anak tempoh yg jauh..contoh ank dah umur 10 thun ke pastu pregnant lg..persoalannya bg yg pnah tu ada x rsa sakit bhagian tulang pangkal faraj tu sakit yg amat bila nak bngun ssh..pls mommy2 jwb soalan sy..

11 Balas

normal sis faktor usia juga sy jarak 10thn

4y ago

dahh bgtau msa jmpa doktor..katanya kpala baby tu mnekan kat tulang pintu rahim..sbb kpala bby tu agak ke kiri ckit dri laluan tngh tu..mmg btul laa doc ckp sbb sy rsa skit sgt tu sblah kiri je..knan xda plak..tp bila nak bngun tu smua skit kat bwh tu..