Buasir Ibu Hamil

As'salam semua...selamat malam..maaf bertanya, tak apa ke kalau ibu hamil ada buasir last week ni? ada risiko apa² tak masa bersalin nanti? ikutkan sekarang saya 38w...bila membuang timbul pula buasir 2 ketul camtu...ikutkan ada masa jer ia ada..sapu ubat farmasi tak berapa nak kecut sangat pun...checkup kk, tanya doc nak minta ubat sapu tapi ntahlah...macam tak serius jer sebab tak ada sampai tahap berdarah pun...macam mana ya nak atasi bab ni? ada masa dia timbul, ada masa ok jer tak berapa timbul...😅

1 Balas

Saya tiada pengalaman mcm tu, mungkin ada ibu2 lain boleh kongsi pengalaman, kalau mcm ni nak buat mcm mana

4y ago

dh nk msuk 3 bulan sis...ikutkn de gak sapu ubt tp kecut skjap jer..n then jd blik..huhu