Share Happiness

Salam semua..saya kahwin bulan 2 haritu..alhamdulillah dapat tahu saya hamil pada bulan kelahiran saya..terasa ini hadiah paling bermakna ☺️ check doc, dah 4weeks+ . Doakan saya dan kandungan sentiasa sihat ya 🥰 share la minggu ke berapa akak akak semua buat buku pink hehe

Share Happiness
24 Balas

Same la sis, sya dpt tau pregnant msa bufday sya...and then due date dy plak msa hrijdi papa dy, 🤭 kebetulan sgt...btw sya buat bku pink msa 11week

Tahniah sis jga dri n kndungan ye..buku pink ikut kk sis stgh kk bole buka awl stgh masa kndungan dah cecah 10 mnggu. Sya buka masa 10 weeks.

samalah kitaaa. dapat tau preggy time birthday, Alhamdulillah sekarang dah 21 weeks. 🥰🥰🥰

Sy bukak buku pink masa 9w. Better bukak buku before 12w nnti nurse bebel 😂😂

Tahniah ..lewat period brp ari sis ? Jaga leklok ..asid folik jgn lupa makan tau

Tahniah sis 💃 sye pon kawen bulan 2 jugak tp lom ade rezeki lgi 😊 doakan ye

4y ago

InsyaAllah ada rezeki nya nanti 😘

Buat buku masa 10 minggu. Semoga kandungan awak sihat & selamat brsalin nnti.

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah. Mabruk Alaik sis. Take care 🥰

Tahniah..sy pun baru gak ni. Masuk 9week. 8w dah boleh buka buku pink.

Tahniah sis ,jaga diri yaa. .doakan saya jgak dpt👶🏻 amin

4y ago

Amin InsyaAllah 🥰