Alhamdulillah buku pink pertama🥰🥰

Alhamdulillah syukur d’beri nikmat mnjadi seorang ibu.. penantian pling bermakna, 3tahun mommy&ayah tggu kamu syg.. moga mmbesar dgn sihat.. aminnn ya mujib🤲🏻🤲🏻❤️❤️

Alhamdulillah buku pink pertama🥰🥰
47 Balas

Alhamdulillah....tahniah ye dik. akk faham ape yg adik rasa. akk tggu 10thn utk dpt 1st baby. Alhamdulillah..skrg akk hamil anak ke3 pd umur 39thn

3y ago

Alhamdulillah tq akak🥰, wahh akak strong women, 10tahun menanti Allah bg rzeki stelah skian lama tggu, adk 3tahun pn mcm sh give up awal tu🥺🥺,alhamdulillah allah bg rzeki pda waktu yg tepat💕

Alhamdulillah Tahniah Puan...Anak Kita Nanti Sebaya Bulan 12 ..Semoga Diberikan Sihat Berterusan Dan lancar Sampai Lahir...

3y ago

Aamiin...

Alhamdulillah ... tahniah... samalah dgn sy.. 6thn tunggu skrg tgh preggy ank sulung.. due bulan 8 ni...

3y ago

aamiin...

Alhamdulilah,tahniah sis..Semoga baby sis membesar ngn sihat n dipermudahkn segala urusan aamiin🤲

3y ago

Welcome sis😘

alhamdulillah...tahniah..syukur rezeki kurniaan tuhan.....sy due 24/12...semoga dipermudahkan urusan

3y ago

Alhamdulillah tq awk, aminn🤲🏻, smoga d’permudahkan urusan awk jgk💕

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Jage dri elok2 ye.. Doakan sy juga ye.. Lama dah menanti.. 😊

3y ago

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Terima kasih banyak2 sis.. 🤲🏻🤲🏻😁😘

Sama la kita baby dec. Saya due 3/12 hehe. Semoga baby kita sihat sihat je. Aamiin ❤️

3y ago

Yeayy baby ujung tahun, heheeh, aminn sis🤲🏻🤲🏻

alhamdulillah sis. saya due bulan 1.. dekat je kita,saya klinik kesihatan hiliran kt 🤗

3y ago

Alhamdulillah sis🥰, wahh best nyee baby awl taun 2022😍😍, ouhh klinik hiliran, kalo klinik sberang takir msti dh pnah selisih,heheh

Sama KKIA dengan saya ni. Hehehe semoga dipermudahkan semua urusan ibu dan baby ye 😉

3y ago

Wahh yke, heheh, aminn yaa mujib🤲🏻, tq awk💕

tahniah sis.. boleh sy taw kena buat buku pink brpa minggu yer?? sis brpa minggu da

3y ago

A’aa betul sbelum 12mggu, kalo lewat tkot nurse bsing😅, sy ariney dh 11mggu