ganti puasa

Salam semua..saya ada baki 4 hari lg puasa tahun lepas x berganti..tapi sy x kuat nak ganti..tengahari x makan mmg mengigil..jadi kalau ganti lepas bersalin boleh ke?ganti sekali dgn puasa tahun ni terus..jangkaan bersalin dekat dgn bulan puasa

1 Balas

Wassalam. Mknanya awk due lagi 3 bulan le kan.. Kalau awk ganti masa puasa tahun ni, awk kena bayar fidyah.. Mmm.. Sye share kt awk, cemana sye mengandung kandungan usia 7 bulan smse bulan puasa thn lepas, sye dpt puasa penuh tanpa rse gigil2 tahan lapar dan rse lemah. Alhamdulillah. Setiap kali bersahur, sye amalkn minum ESP shaklee dan ambil jg makanan bersahur yg berat, cnth nasi.. ESP ni buatkan sye tahan kenyang lebih lama dan rse lebih bertenaga. Extranya.. Kulit akan lebih gebu dan cantik. Dan alhamdulillah.. Sye berjaya puasa penuh. Baby pun aktif mcm biasa. Syukur sgt2.. Kalau awk berminat nk cuba rasa sndiri keberkesanan ESP Shaklee ni, boleh cntct sye http://www.wasap.my/+60163585235 , boleh juga follow fb sye : Aqilah Muzain