Tak nampak jantung

Salam sejahtera ibu2.. nak tanye sikit.. saye scan baby.. kalau ikut kan da 8 minggu .tapi tak nmpk degupan jantung lg..normal ke ye?

5 Balas

Salam sejahtera juga sis, it normal.. Jika masih ada kantung tu masih awal kehamilan.. Mesti doc akn sruh repeat lagi untuk scan.. Kebiasaan 10week ke atas bru nmpk jantung baby tp depand bdn mom..

Boleh jadi late implantation so usia kandungan kurang dari tu jadi tak nampak lagi. Seminggu dua lagi boleh try check balik

Sy smlm cek Pon xnmpk jantung lg..Sbb kcik sgt lg..br 6 mggu,kne repeat scan 2 mggu akan dtg

7mo ago

sis mcmna lepas 2 mnggu tu dah nmpk ka jantung baby

Normal je.. Dlm 12w gitu baru nmpak heartbeat

maybe lambat implantasi