Pcos berjaya hamil

Sy nak tanya ibu ibu yang ade pcos betul ke anak bakal lahir nnti akn sakit or x normal dan ibu akan mengalami kencing manis or darah tinggi.. sy hamil 8w. boleh share tak pengalaman time hamil rawatan apa. Bby sihat x?? #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp

1 Balas

uish. mne ade mcm tuuu. sakit x normal tu semua Allah yg tentu kan. tpi bukan sbb pcos. ramai je bby pcos sihat. my sis pcos, bby alhamdulillah sihat gebu gebas. now dh 3m with 7kg. yg penting awk ikut nasihat doctor. supplement yg doctor bagi kena makan. yg doctor x bagi x perlu.

2y ago

baik. . tq yee