ubat insert

Salam semuanya, slmt pagi☺ Nak tnya siapa pernah guna ubt insert yg doc bg?? Berjaya x menghilangkan keputihan dan kegatalan??

15 Balas

Pernah... Saya rasa okay... Tpi tula ubat cepat kluar sbab makin kecik makin susah x melekat

5y ago

Ooo sis just msukkan gitu jer ker??

Bjd.. Alhmdulillah 2x sy gne xd2 gtl xde ap.. Y gtl truk bbulan2.. Trus ilng.

saya pernah guna.. erm hanya bertahan beberapa ari. then keputihan dtg semula.

5y ago

Wahh.... kalo gitu, better guna cara biasa jer, mcm basuh guna air suam + garam bukit..

pernah guna 1x. keputihan berkurang dan bau hanyir pun hilang

Tapi rasa takut laa😅 so far keputihan oke lg, cuma gatal2 jer....

5y ago

Gatal2 tu fungus dlm faraj..