piriod tak berhenti selepas cucuk perancang

assalamualaikum, nak tanya..saya last cucuk bulan 1 depo 3 bulan effect smpai bulan 3 next oppoiment tapi saya dh cancel dah sbb taknak amik perancang dah..lepas saya stop perancang, piriod datang tak berhenti. ade berhenti dalam 1 hari, sempat untuk solat zohor- maghrib saje pastu datang balik..ataupun selepas bersama suami darah akan mengalir hingga penuh pad night..ade tak sape2 pernah kena mcm ni ataupun benda ni normal untuk org yang stop cucuk perancang? saya baru cucuk perancang 2 kali..#ingintahu

2 Balas

Sy bru tau.. sy bersalin 17/6/23 hritu smpai skrnag x amik perancang pape lgi.. kk pun dh Tnya nk amik yg mne.. smpi skrnag period sy x dtg lgi..

2mo ago

saya bersalin 5/1/24 pun sekali je datang period. pastu sampai now tak datang lagi. misi duk tanya bila period sebab nak cucuk depo tapi saya nak rancang sendiri je 🤣

Yes its normal